Actualitat
Localització
Imatges
Història
Festes
Activitats
Contactar
Fòrum
Enllaços
Junta Veïnal
Grup Cultural
Qui som?
Participa
Llibre de visites
PARTICIPA
Col.labora amb nosaltres.

Necessitem l´ajut de tothom que pugui aportar continguts i així enriquir els diferents apartats d´aquesta web. Aportar fotografies, articles d´opinió sobre temes que giren al voltant del poble, coneixements sobre fets històrics o costums. Es tracta de que, entre tots, fem una pàgina de referència per al nostre poble i aconseguim un cert dinamisme.
En l´apartat d´activitats volem incloure rutes, visites o qualsevol altra cosa que creieu que pot ser interessant.

Ja tenim l´adreça electrònica on podeu enviar aquests continguts.

participa@alentorn.com
Opinió. Article de la setmana.

Per inaugurar aquest espai d'opinió hem decidit escriure quatre ratlles sobre quin es l'objectiu de la plana web d'Alentorn.
Deixant a banda la part lúdica i de promoció del poble i rodalies, l'objectiu principal es impulsar la comunicació i la convivència entre tots els habitants d'Alentorn per intentar solventar tots aquells problemes que durant tants anys hem arrossegat. Considerem interessant explotar aquest nou mitjà per a la posar en comú les diferents opinions i sensibilitats existents representades en l'elevat nombre de agrupacions i associacions que actualment hi ha en el nostre poble, la tasca de les quals no sempre ha estat ben coordinada. Si des de aquest espai, obert a tothom, s'aconsegueix una posta en comú, ja estarem més que satisfets i haurem aconseguit més del que esperàvem de bon principi.
Amb aquest objectiu clar oferim aquest espai web per a que tothom que hi pugui dir la seva, sempre des de el respecte a les persones i opinions, podent-se expressar en total llibertat.
Volem deixar constància de que no ens fem responsables de les opinions que expressin els col·laboradors i usuaris del web, sense els quals tot aquest espai no tindria cap sentit.
Quant als inicis, en Josep Maria (Tarroner), ens apretava perquè tirèssim aquest projecte endevant, no esperavem que la cosa arribés a funcionar a aquest nivell. Ara veiem que ha estat una bona idea i seguim engrescats per a que duri el màxim possible.
Esperem veure'ns tot sovint per aquest lloc, gràcies a tots i endavant! 
www.alentorn.com
Dani Mardones, David Valls i Sergi Satorres.

Esperem els vostres articles!!
www.alentorn.cat