Actualitat
Localització
Imatges
Història
Festes
Activitats
Contactar
Fòrum
Enllaços
Junta Veïnal
Grup Cultural
Qui som?
Participa
Llibre de visites
QUI SOM ?
Col.laboradors.

Alentorn.com som tots però ningú en concret.
És una iniciativa per situar el nostre poble en l´univers d´internet i, a més, tenir un punt de trobada per a tots nosaltres.
Per tant, vol ser una porta oberta per a tothom que vulgui mostrar les seves inquietuds.
Aquesta pàgina és possible gràcies a la col·laboració de l´Associació de Veïns, el Grup Cultural i Recreatiu i de tothom que participa per fer-la més gran. Gràcies a tots.

Col·labora el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Premis "Explican´s LLeida".

El passat dijous dia 3 de maig es van lliurar els premis de la primera edició d'"Explica'ns Lleida", concurs organitzat per la Diputació de Lleida, l'empresa ICG Software i la Cambra de Comerç de Lleida.
L'objectiu d'aquest concurs és donar a conèixer les terres de Lleida utilitzant les noves tecnologies, així que nosaltres varem decidir presentar-nos-hi... i vam guanyar el tercer premi!
L'acte de lliurament dels premis es va fer a la Diputació i va comptar amb la presència del seu President, Isidre Gavín, d'un representant de l'empresa ICG Software, Àngel Madrona, del president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida, Joan Simó, i del diputat de noves tecnologies i alcalde d'Alcarràs, Gerard Serra. La presentació de l'acte va anar a càrrec del responsable de Relacions Institucionals de la Diputació, Josep Tarragona.
Durant l'acte es va assegurar la continuïtat d'aquest premi ja que la participació va ser molt important, es van presentar 31 treballs. Entre aquests treballs n'hi havia en format web, en format vídeo i en format DVD/CD.
Els premiats pel jurat van ser els següents:
1r. Premi de 3.000 euros per al CEIP Comtes de Torregrossa d'Alcarràs, que va presentar el treball "El meu poble, Alcarràs".
2n. Premi de 2.000 euros per al CEIP Manuel Ortiz Castelló de Juneda que va presentar el treball "Sóc de Juneda, sóc català".
3r. Premi de 1.000 euros per a Alentorn.cat que va presentar el treball "Alentorn".
4t. Premi de 500 euros per a Josep Maria Rexach Reus i Casimir Jover Reig que va presentar el treball "Ponent Monumental 1".
En vista de l'alta participació, l'organització va decidir atorgar dos accèssits que van ser per a:
1r. Accèssit de 200 euros per a Jordi Pi Forcada i Pau Camerino que van presentar el treball "Alpicat".
2n. Accèssit de 150 euros per a Miquel Flores Gonzàlez que va presentar el treball "Lleida! És de colors!".
Com us podeu imaginar això ha estat una injecció de ganes i si, fins ara, ens ho passàvem bé i ho fèiem molt a gust, a partit d'ara ja no hi haurà qui ens pari.
Esteu tots convidats a participar-hi!En Sato recollint el diploma.
Foto dels premiats.
La representació alentornina.
Els organitzadors del premi.
Ei, som aquí !
Fent un bon paper al pica-pica.
www.alentorn.cat